Médiai szereplések

Az első interjút a Blikk újság készítette velem az Olchili kapcsán,2020 júliusában… a cikk itt tekinthető meg:

A Blikk újság után az M2 Petőfi csatornánál készítették el az első élőadásos interjúmat az „Én vagyok itt” műsorban. Az interjú itt nézhető meg:

Az „Én vagyok itthon” műsorban való szereplést követően a Rádió 1 stúdiójába kaptam egy meghívást „Balázsék”-hoz, itt kóstoltunk is sok mindent… a műsor itt hallgatható meg (2020.07.24.):

Balázsék műsorát követően az RTL KLUB „Reggeli” című műsorába is meghívtak, a műsorban Lékai-Kiss Ramónával és Miller Dáviddal beszélgettem, Dávid merészen bevállalta a chili kóstolást, de nem árulok el többet róla, tessék megnézni 

Az RTL KLUB „Reggeli” című műsora után, a TV2 is felfigyelt rám, majd eljöttek hozzám és forgattak egy kis filmet a kertben, a fóliában és még a konyhában is. Az elkészült remekművet kicsit átdolgozták és egy szuper bemutatót adtak le a Tények Pluszban, ahol a chili volt a főszerepben. Ez a rész az alábbi linken tekinthető meg:

Az új őszi díjak után, a Budapest 22. kerület helyi TV-je, a Promontor TV is megkeresett, az interjú az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

A 2021. évi nyári éremeső után az ATV is készített velem egy kis filmet a Heti Napló Sváby Andrással c. műsorba, a videó bemutatja, hogy mivel telik egy átlagos nap az Olchili tanyán, itt szó esik a termesztésről, feldolgozásról, forgalmazásról, mindez az alábbi linken tekinthető meg:

Az ATV riportja kapcsán a Ripost stábja is megkeresett, és készítettek egy rövid interjút arról, hogy tulajdonképpen, hogy indult nálam a chili iránti szenvedély, illetve ennek kapcsán ma hogy telnek a napjaim. A riport az alábbi linken tekinthető meg:

A Ripost újsággal egyszerre a Magyar Nemzet is készített velem egy kis riportot, mely az alábbi linken olvasható:

A Magyar Nemzettel egy időben napvilágot látott a Hírstart.hu online újsága is mely, a Riposttal és a Magyar Nemzettel együttműködve online osztja meg a legfrissebb bulvár információkat a nagyvilágról, érdekességképpen rólam is kijött egy rövid cikk náluk.
Ez az alábbi linkre kattintva nézhető meg:

A Ripost, Magyar Nemzet után a Hír TV Radar c. műsora is ellátogatott a chilifarmomra egy stábbal, ahol sok megválaszolatlan kérdésre és érdekességekre is fény derült, melyet este élőben közvetítettek.
Ezt itt tudjátok megnézni:

A Hír TV műsora után, meghívást kaptam a Life TV Ébredj velünk c. élő tv műsorába, ahol Linda a műsorvezető végig kóstolt néhány termékemet, az utolsó azonban elég erősnek bizonyult számára, a videó az alábbi linken érhető el:

A Life TV Ébredj velünk c. élő tv műsora után, a TV2 Mokka stábja látogatott el hozzám, és ők is készítettek egy kis filmet az őszi kertről, konyhai műveletekről, majd a piacról ahol szombatonként elérhető vagyok. A Mokka rám eső részét itt nézhetitek meg: